Zelf aan de slag

Soms wil je meteen geholpen worden. Dat begrijpen we. Daarom verzamelden we alle opties op deze pagina. Zo kan je meteen verder.

Kom naar een 55 minutes workshop

Interactieve webinars die je inspireren: dat zijn onze 55 minutes. We kiezen telkens thema’s waar (project)managers ons regelmatig vragen over stellen. Op de kalender zie je wanneer de volgende 55 minutes doorgaat, en waar we dan rond werken. Het zijn telkens verdiepingsmodules, inspiratiesessies. Interactief, zoals je van ons gewoon bent.

Download materiaal uit je opleiding

Je volgde een opleiding bij ons en wil die handige tools terug downloaden? Geen probleem, je vindt ze hier.

Leidraad voor projectmanagement

Een handig overzicht van de belangrijkste stappen die je doorloopt om een project in goede banen te leiden. 

Een app vol inspiratie

De inspiratiebox die je altijd bij de hand wil hebben als projectleider. Tips voor projectmanagement, zomaar in je broekzak, handig toch?

Stakeholder mapping

De veranderkaart. Maak een momentopname en bespreek mogelijke acties.

Leer op eigen tempo

Als je dieper in een bepaald thema wilt duiken, dan zijn er de snackables. Wie een volledige cursus projectmanagement zoekt, vindt zijn gading bij ons DIY leertraject voor projectleiders.

De snelheid van verandering

Een online leermodule over veranderen, en hoe je iedereen mee krijgt. Boordevol praktische inzichten en tips. Interesse?

Over weerstand en enthousiasme

Soms ervaar je weerstand ... Lastig. Maar ook een kans. Want weerstand is een cadeau. Meer weten?

DIY projectmanagement

Een volledige cursus projectmanagement. Inclusief 4 uur coaching, de inspiratiebox app, toegang tot de 55 minutes en veel meer. Ontdek hoe het werkt.

Neem 1 op 1 ondersteuning

Wil je sparren met een ervaren projectcoach? Of zoek je een klankbord om een belangrijke change casus te bespreken? Heb je te maken met een kritische stakeholder of wil je een belangrijke vergadering voorbereiden?

We staan paraat om je te helpen. We werken online, in blokken van een half uur. Jij beslist hoe vaak en hoe lang je beroep doet op je coach.

Ontdek samen

Kom je in een project soms problemen tegen waarvoor je geen directe oplossing vindt? Of is het moeilijk om precies te identificeren wat er misgaat? Zou het niet handig zijn om een projectcoach te hebben die je helpt om uit deze impasse te komen? Vanaf nu ben je zelf die projectcoach!

Met dit kaartspel vind je – samen met je collega's – pragmatische en relevante oplossingen voor je projectproblemen. Dit zijn oplossingen en ideeën die zichzelf al in de praktijk hebben bewezen en waar je misschien nog niet aan dacht.