Over Propellor

Wij zijn een klein bureau dat sinds 2004 met veel enthousiasme leertrajecten ontwikkelt en begeleiding biedt.

Projecten en verandering

Ons kerndomein?

Projecten en verandering, dat zijn twee domeinen waarin we zelf veel ervaring hebben. En we merken dat we daarin een grote toegevoegde waarde kunnen bieden. Na jarenlang samenwerken met tientallen organisaties (zowel groot als klein, in diverse sectoren) is die expertise alsmaar verder gegroeid.

Breinvriendelijk leren

Een sterke focus op leren

We zijn erg geboeid door breinvriendelijk leren. Hoe maak je een leertraject boeiend en relevant? Wat helpt om nieuwe inzichten uit een opleiding effectief te gaan toepassen, en welke rol kunnen wij daarin spelen? Hoe prikkelen we de nieuwsgierigheid?

Persoonlijke aanpak

Wat mag je van ons verwachten?

Maatwerk. En goesting, houvast en resultaat. Als klant kan je rekenen op een persoonlijke aanpak die je helpt om je doelen te bereiken. Wij helpen je bij het succesvol beheren van projecten en veranderingen.

Enthousiasme

Een gedreven team

We zijn een team van vijf, allemaal even hard geboeid door onze job. We doen ons werk met veel goesting en hopen dat enthousiasme ook aan jou door te geven. Zoek je een partner die je kan helpen met projecten en verandering? Wij staan klaar om er in te vliegen.

Ons team

Alexandre Doyen

Werner Küper

Dave Synaeve

Katia Van Belle

Pascal Vanden Bossche

Tevreden klanten