Hoe werken wij

Wij hebben een unieke stijl en aanpak waar we trots op zijn. We vroegen onze klanten hoe zij die zouden omschrijven, en daaruit kwamen vijf kernwaarden naar voren. We zijn benieuwd of je ze ook herkent!

Goesting geven

Verandering komt er als mensen goesting hebben om iets anders te doen. Als ze geloven dat het zal helpen en het kriebelt om ermee aan de slag te gaan. Dus dagen we je uit om te experimenteren, zowel tijdens de workshop als daarna. We inspireren.

Mag > Moet

We nodigen uit om te ontdekken en toe te passen. Om te verkennen hoe het zou zijn om … We prikkelen, we dagen uit. Wie komt zijn de juiste mensen en wat gebeurt is het enige dat kon gebeuren. Wij begeleiden: de toekomst ligt in jouw handen.

Nuttig & pragmatisch

Wij zijn zelf doeners, we staan met twee voeten in de praktijk. Dus verwacht geen grote theorie, geen lange uiteenzettingen, maar wel praktische handvatten waar je echt iets aan hebt. Je werkt aan eigen cases, en wandelt weg met concrete acties en afspraken.

Serieus speels

Mensen leren door te ervaren, door te doen. Daarom gebruiken we graag serious games. Ze zorgen voor een gemeenschappelijke ervaring, waar je nadien op kan terugblikken. Niet enkel tijdens de workshop, maar ook later. Laat je verrassen …

Simpel maken

We volgen nauwgezet de evoluties in ons vakgebied. We investeren veel in onze eigen kennis en kunde. Onze kracht is dat we – dankzij die ruime bagage – snel doordringen tot de essentie. En dus moeilijke dingen simpel maken. Helder. Transparant. Begrijpelijk.

Wat ze brengen is nooit dwingend. Het is opgebouwd rond de eigen werkcontext van mensen. Ze staan met goesting voor de groep en dat wordt geprojecteerd naar de groep.

Matthias Nauwelaers — IMEC

Als bedrijf is Propellor zeer betrouwbaar. Heel pragmatisch, afgestemd op de business. Passen zich goed aan aan de doelgroep.

Kristine Feuggelen — Tracetebel

Men wordt niet overladen met theorie. Qua planning is Propellor heel flexibel, ze spelen in op de noden.

Ellen Hoegaerts — VDAB

Leuke balans tussen technisch heel onderlegd en de praktische kant. Andere bedrijven zijn vrij technisch. Propellor heeft een meer persoonlijke aanpak.

Wouter Robijn — Solidaris

Men wordt niet overladen met theorie. Qua planning is Propellor heel flexibel, ze spelen in op de noden.

Elodie Debacker — Colruyt

Concreet, wat doen we dan?

Je kan bij ons terecht voor twee thema's: