Deep dive voor het Change & Transformation Office

Interne experten van het Change Management Office of Transformatiebureau willen ook gevoed blijven worden. Voor hen creëren we een traject op maat, met workshops over stakeholder mapping en heat maps bijvoorbeeld, of over Lean Change. Ook het faciliteren van co-creatie in de praktijk kan een thema zijn. Als het kan, bouwen we ook individuele voorbereidingen en intervisie in.

Voorbeeld 1 — Een intensieve tweedaagse

Telecom is een sector in beweging, zoveel is duidelijk. Dat betekent dat er ook voor de medewerkers veel verandering op til is. Het Change & Transformation office ondersteunt het management en de teamleiders daarin. Ze moeten dus zelf ook sterk staan! Wij gaven hen twee dagen lang praktische tips en kapstokken waarmee ze hun rol beter kunnen opnemen.

Voorbeeld 2 — Een jaar lang verdiepen

Strategische veranderingen laten landen: dat is de opdracht van het transformatieteam bij deze grote organisatie. Hun leidinggevende zet met ons een langlopend leertraject op voor de organisatieondersteuners: elke maand is er een inspiratiedag, waarbij we een andere invalshoek van change management bestuderen. Diverse stromingen, methodieken en theorieën passeren de revue: Polarity Management, Appreciative Inquiry, Systemisch Werken, Planned Change methodes enzovoort.

Elke inspiratiedag is een mix van actie, reflectie, theorie, en toepassen. En tussendoor kunnen de teamleden ons inschakelen voor 1-op-1 coaching en mentoring.

Meer weten?

We hebben hier nog veel meer over te vertellen. Te veel om alles uit te schrijven. Dus: bel of mail ons, en we doen het haarfijn uit de doeken. Het fijne is dat we dan meteen ook je eigen casus of vraag kunnen bespreken. Tot snel?