Aanpak & tools

Wat we doen? Te veel om op te noemen. Hier vind je deel van de rijke bagage aan methodes, instrumenten, serious games die we graag inzetten tijdens onze begeleiden. Laat je inspireren!

12 resultaten
ActeeChange: Een business simulatie over verandering en hoe je die in goede banen leidt.
ActeeChange

Een business simulatie over verandering en hoe je die in goede banen leidt. Dankzij de directe feedback in de ActeeChange serious game leer je snel obstakels herkennen, je communicatie aanpassen en onderlinge verbanden zien.

The impressive rollercoaster: an engaging micro-project and serious game
Indrukwekkende rollercoaster

Ervaar de uitdagingen die opduiken bij de uitvoering van een project, en zoek samen uit hoe je ermee omgaat. In dit boeiende micro-project leer je het team aansturen, rapporteren, scope prioriteren en issues opvangen. Memorabele leermomenten gegarandeerd.

SOS project: a serious game about issues and challenges, tailored to experienced project leaders
SOS Project

Op speelse wijze oplossingen vinden voor klassieke problemen tijdens de uitvoering van een project: dat is de essentie van het kaartspel SOS project. Een kaartspel op maat van ervaren projectleiders.

The temple of Oova: a case study for experience project managers
Tempel van Oova

Een case study over het maken van het projectplan. Uitdagend, en vooral heel herkenbaar. Duik je meteen de berekeningen in, of volg je de stappen van projectmatig werken? Hoe verdeel je de taken? Hoe bewaar je het overzicht? En is iedereen nog mee?

De snelheid van verandering
Van weerstand naar enthousiasme
10 principes van een pragmatische projectaanpak

55 minutes

Projectmanagement Leidraad

Het project afsluiten

Inspiratiebox voor projectmanagers

Van stakeholder management naar stakeholder engagement