Wie zijn wij

We zijn met z'n vijf, allemaal even hard geboeid zijn door onze job. We doen ons werk met veel goesting, en hopen dat enthousiasme ook aan jou te kunnen doorgeven.

Member Image
Dave Synaeve
Trainer en facilitator

is een creatieve, enthousiaste persoon die mensen kan motiveren en warm maken voor zijn projecten en ideeën. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring als projectleider, vooral in IT-projecten in de medische sector. Maar ook events als de uitreiking van de "Vlaamse Jo", een JCI award voor de beste Vlaamse Jonge Ondernemer, werden een succes onder zijn impuls.

Dave studeerde rechten aan de K.U.Leuven en deed nadien een tweede master in Namen. Dave spreekt dus perfect Nederlands en Frans, maar ook Engels en Duits. Faciliteren en brainstorms boeien hem. Hij is gecertificeerd in Agile PM, Prosci ADKAR, Open Space Agilty en ActeeChange.

Dave is een creatieve duizendpoot, die je onder meer bij CoderDojo Belgium op verschillende niveaus jongeren zal zien enthousiasmeren voor technologie.

+32 496 27 19 45
dave@propellor.be

Member Image
Pascal Vanden Bossche
Trainer en projectcoach

is gespecialiseerd in projectmanagement en heeft internationaal reeds meer dan 2.000 projectmanagers opgeleid en begeleid. Hij heeft 10 jaar ervaring als consultant bij één van de big 5. De projecten waarin hij deze ervaring opdeed variëren van informatica tot organisatieverandering, van productontwikkeling tot bouwprojecten.

Pascal Vanden Bossche is gecertificeerd Project Management Professional (PMP bij PMI), Agile PM en NLP Practitioner. Hij volgde een Masters in Organizational Consulting bij Ashridge Consulting, UK.

Pascal is gefascineerd door oldtimers, en neemt een oude kever stevig onder handen. Hij is voorzitter van De Borre cultureel centrum.

+32 477 61 92 39
pascal@propellor.be

Member Image
Werner Küper
Trainer, coach & grafisch facilitator

combineert zijn academische achtergrond -als ingenieur- en ervaring in internationale projecten en management met een passie voor het oplossen van problemen. Zijn kracht is om de deelnemers op een heldere en diepgaande manier, en tegelijkertijd met de twee voeten op de grond, tot de essentie van het verhaal te brengen, doorspekt met praktijkvoorbeelden en heel veel oefeningen, interactief en gedreven.

Werner Küper is burgerlijk ingenieur, PRINCE2 trainer, Agile PM, Prosci ADKAR certified, JCI International Training Fellow en Certified NLP consultant & trainer. Hij volgde diverse opleidingen rond grafisch faciliteren en kan als geen ander een boodschap kernachtig samenvatten in een sprekend beeld.

Werner amuseert zich met het lezen van boeken over wiskunde, en met het ondersteunen van de lokale afdeling van CoderDojo.

+32 485 50 88 57
@wernerkuper
werner@propellor.be

Member Image
Katia Van Belle
Trainer en ruimteschepper

is gepassioneerd door leren. Ze straalt rust uit, en tegelijk ook grote dynamiek. Daarmee trekt ze haar deelnemers mee in een inspirerend traject van leren, proberen en groeien. Ondersteunend, uitdagend, energiek.

Katia werkte tien jaar als logistiek manager en projectleider. Ze volgt jaarlijks verschillende opleidingen om ook zelf te blijven evolueren. Dat is essentieel om de groei van anderen te initiëren. 

Katia is handelsingenieur, PMP (Project Management Professional) en NLP master practitioner. Binnen de CIGO-opleiding kreeg ze diepgaand inzicht in Appreciative Inquiry en volgde les van David Cooperrider en Ron Fry. Recenter volgde ze opleidingen rond sociocracy, storytelling, agile PM, raising your game, Open Space Agility, ActeeChange, Prosci ADKAR...

Katia Van Belle houdt van wandelen, geocachen, en brood bakken.

+32 485 80 40 12
katia@propellor.be

Member Image
Alexandre Doyen
Trainer en consultant

Alexandre brengt jarenlange ervaring binnen als consultant en manager. Hij werkte aan meer dan 50 projecten, en gaf wereldwijd opleidingen, zowel van technische aard als soft skills. Hij heeft een passie voor kennis, leren en delen. Alexandre is genereus, en heeft een scherp oog voor structuren en kwaliteit.

Alexandre is master in toegepaste economie (UCL), en PRINCE2 certified. Hij startte als software engineer, en groeide al snel door tot (senior) manager bij Deloitte. Sinds 2016 werkt hij als trainer en consultant.

Hij houdt van martial arts, en samen met zijn kinderen de wereld ontdekken.

Je kan hem bereiken op +32 497 59 62 78

alexandre@propellor.be