Oplossingen voor de knelpunten en issues van jouw project.

Loop je in een project ook soms tegen problemen aan waar je niet meteen een oplossing voor vindt? Of vind je het moeilijk om de vinger te leggen op wat er nu echt schort? Zou het dan niet handig zijn om even beroep te kunnen doen op een projectcoach die je helpt uit het slop te geraken? Vanaf nu ben je zélf die projectcoach!

Met dit kaartspel vind je – samen met je collega’s – pragmatische en relevante oplossingen voor je projectproblemen. Oplossingen en ideeën die zichzelf al bewezen hebben in de praktijk en waar je zelf misschien nog niet aan dacht.

Ontdek "SOS Project"

Zin om SOS project te ontdekken?

Bestel het spel

Het spel "SOS Project" zit in een mooie doos en kan je bestellen op projectmanagementshop.be. Zo ga je zelf aan de slag met je team of collega projectleiders.
   

Download het spelbord

Heb je de kaarten in huis? Download dan het spelbord. En ontdek zeven nieuwe manieren om de kaarten van SOS project in te zetten.

Of speel online

Voor remote teams hebben we een online versie ontwikkeld. Zo kunnen ook telewerkers en internationale projectteams perfect met dit spel aan de slag. Mail ons om meer te weten over zo'n online workshop.
   

Hoe werkt het?

We bundelden de meest voorkomende problemen die ervaren projectleiders en PMO's tegenkomen. Voor elk probleem zitten er minstens vijf oplossingen in het pakket, gelinkt aan 10 principes voor een pragmatische projectaanpak. Deze business game is vooral relevant voor ervaren projectleiders die wensen te leren uit de praktijk.

Het is een dialoogstarter, perfect om te gebruiken tijdens retrospectieves, evaluaties en projectmanagement communities of practice.

Je bespreekt concrete casussen uit je project en ontdekt nieuwe invalshoeken en oplossingen. 

Grotere groep? Haal er een projectcoach bij

Je kan ons ook uitnodigen om SOS project te begeleiden.Dat is vooral nuttig wanneer je met een grotere groep speelt: als teambuilding voor scrum teams, op een PMO "dag van de projectmanager" of op een vormingsdag.

  • We brengen dan voldoende sets mee zodat jullie in kleine groepjes kunnen spelen.
  • Wij leiden de vergadering, bewaken de timing en springen in waar nodig.
  • We zorgen voor afwisselende werkvormen en spelfasen.
  • We garanderen dat je afsluit met afspraken en actieplannen om jullie projecten beter te organiseren.

Intéressé(e)? Prenez contact pour plus d'informations.

Contact