Sanofi: ieder zijn eigen leertraject

De uitdaging

Sommigen hebben veel ervaring met projecten, anderen hebben minder bagage. Sanofi Belgium wil projectopleiding aanbieden, maar dan wel gefocust op ieders individuele noden.

Ze vragen dus een leertraject met losse modules, zodat elke medewerker kan inschrijven voor de thema's die het meest relevant zijn.


Vier korte modules en inspiratiemails voor grotere flexibiliteit

Samen met L&D bepalen we de prioriteiten en de thema's die het meeste aandacht verdienen. We verwerken ze in vijf modules die telkens een halve dag duren (met uitzondering van ééntje, die een hele dag in beslag neemt).

Elke workshop kan op zichzelf gevolgd worden. Maar wie zin heeft, kan uiteraard de hele reeks in zijn agenda zetten, en zo een stevig kader rond projectmatig werken verwerven.

Om de inzichten te verankeren, sturen we alle deelnemers nog zes maanden lang inspiratiemails: korte berichten met tips en vragen, telkens rond een ander facet van pragmatisch projectmanagement.

Nederlands, Frans en Engels

Sommige teams zijn tweetalig. Andere groepen, met internationale medewerkers, verkiezen de opleiding in het Engels te krijgen. Gelukkig zijn we goed ter taal, en kunnen we vlot overschakelen tussen Nederlands, Frans en Engels.


Het effect

Als snel doet de mond aan mond reklame doet haar werk. Het traject wordt meerdere malen herhaald,  niet enkel in België, maar ook in Nederland. En al snel volgen de eerst vragen van teams om een opleiding op hun maat.

Intéressé(e)? Prenez contact pour plus d'informations.

Contact