Vergaderen is saai (189 euro)

A lieu le 23 april 2019, van 9u tot 17u à Leuven (Bierbeek)

Of hoe je van je vergaderingen energiebommetjes kan maken.

Vergaderingen zijn echt de moeite waard wanneer er zaken gebeuren die goesting geven en energie om er de komende tijd weer in te vliegen. Te vaak kijken we echter op tegen vergaderingen. We zien ze eerder als tijdverlies dan als meerwaarde.

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met concrete vergaderingen waar je zelf deel van uitmaakt. Dit kan in verschillende rollen zijn: voorzitter, verslaggever, deelnemer.

We gaan op zoek naar wanneer deze vergaderingen energie geven en hoe we ervoor kunnen zorgen dat dit elke keer voor elke aanwezige het geval wordt.

Doelgroep:

Iedereen die deelneemt aan vergaderingen en hier graag energiegevende bijeenkomsten van wil maken. Het maakt niet uit welke rol je opneemt.

Inhoud:

  • Een goede voorbereiding is het halve werk
  • Eigenaarschap creëren
  • Voor - tijdens - na
  • Verschillende rollen
  • Verschillende methodieken
  • Tips & tricks

Resultaat:

Op het einde van de dag heb je een aantal concrete tools mee om aan de slag te gaan in de vergaderingen waar je deel van uitmaakt

Data, plaats & prijs:

23 april 2019, 9-17u, Bierbeek, €189 + BTW

In samenwerking met

Koen Joly van Keik (www.keik.be)

Koen is zelf al “heel zijn leven” deelnemer aan vergaderingen in verschillende rollen. Het blijft hem fascineren dat deze vaak nog heel klassiek worden aangepakt. Hij gaat graag op zoek naar de manier waarop we deze kostbare momenten kunnen laten uitgroeien tot de motor van een werking.

Hij deelt heel graag zijn jarenlange ervaring en zoekt graag samen met jou wat bij jou kan werken. Hij gelooft niet in één of enkele zaligmakende methodieken. Het is vooral voortdurend zoeken naar wat werkt in een bepaalde situatie. Net dat maakt het zo boeiend.

Inschrijven?

http://keik.be/vergaderen-is-saai/

Intéressé(e)? Prenez contact pour plus d'informations.

Contact