Het leertraject "KMO: veranderen doe je zo" kan ook bij jou georganiseerd worden, en dat hoeft bijna niets te kosten. Vanaf 5 deelnemers komen we naar je toe.

Dank zij de steun van Syntra Vlaanderen kan het leertraject "KMO: Veranderen doe je zo" ook binnen een bedrijf plaatsvinden. Je kijkt dan samen met je collega's naar de verandering waar het bedrijf voor staat.

Dat heeft een aantal grote voordelen:

  • we werken rond de veranderingen die op dit moment belangrijk zijn voor jullie. Dat maakt alle verhalen voor iedereen herkenbaar. De vertaling naar je eigen werk is dus makkelijker, en het effect is nog groter dan bij een open opleiding.
  • als leidinggevenden van het bedrijf spreek je met elkaar over de veranderingen die je probeert door te voeren. De opleiding is dus meteen ook een afstemmingsmoment. Er worden niet zelden een plan van aanpak of belangrijke afspraken gemaakt tijdens zo'n workshops. Opleiding en consultancy gaan als het ware hand in hand.
  • een gezamenlijk leertraject zorgt dat je allemaal dezelfde taal gebruikt. Daardoor krijg je eenzelfde referentiekader, en begrijp je elkaar sneller
  • je zal elkaar als collega's scherp houden, ook na afloop van het leertraject.

Sta je als KMO voor een aantal belangrijke uitdagingen, dan is dit dus zeker een opportuniteit!

Er mogen maximaal 12 personen deelnemen aan een opleiding. Afspraken over datum en locatie maken we in overleg.

Lijkt dit iets voor jou?

Maak je vraag iets concreter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

INTERESSE GEwekT? NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

Contact