Succes veranderen in moeilijke omstandigheden. Een management workshop.

Deze advanced workshop opent de ogen, geeft richting aan, en laat je snel resultaat boeken.

Filosofie

Een intense workshop van één dag, opgebouwd rond de acht stappen voor veranderingen van prof John Kotter. Deze opleiding is een internationaal erkend programma dat ontwikkeld is in samenwerking met John Kotter en door ons in België gegeven wordt.

Inhoud

“Our Iceberg Is Melting” is een eenvoudig verhaal over succesvol zijn in een alsmaar veranderende omgeving. Het is gebaseerd op het gewaardeerde werk van John Kotter, professor in Harvard, en heeft al duizenden mensen en organisaties geholpen om veranderprocessen te begrijpen en sturen

We bevinden ons op de Zuidpool. Een kolonie prachtige keizerspinguïns woont daar al vele jaren. Op een dag ontdekt een jonge, nieuwsgierige pinguïn iets wat een groot gevaar kan vormen voor hun thuisbasis. Niemand luistert naar hem, of toch?

Het verhaal gaat over weerstand tegen verandering en heldendaden, over schijnbaar onoverkoombare hindernissen en de slimste tactieken om ze te overwinnen. Het is een verhaal dat in verschillende vormen nu hier bij ons plaatsvindt – maar de pinguïns gaan met die reeële uitdagingen veel beter om dan de meesten van ons.

Doelgroep

Management teams, de 'guiding coalition' voor een verandering, beslissingsnemers.

Meerdaags programma

Voor wie dieper wilt doorgaan op deze thema's hebben we deze workshop geïntegreerd in de opleiding "Verandering leiden volgens Kotter".

INTERESSE GEwekT? NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

Contact