Verder groeien als projectleider dankzij praktische tips en herkenbare casussen? Je projectmatig denken aanscherpen aan de hand van actuele thema’s? Je vragen voorleggen, doorgronden en begrijpen in een sfeer van vertrouwen?

Voor slechts 55 euro krijg je om de 55 dagen toegang tot een interactieve Propellor-workshop over het begeleiden van projecten of het aansturen van verandering. Volg je een opleiding bij ons, dan mag je een aantal sessies gratis volgen. Een jaarabonnement (8 sessies) kost 190 euro.

Waarover?

We kiezen telkens thema’s waar (project)managers ons regelmatig vragen over stellen. Op de kalender zie je wanneer de volgende 55 minutes zal doorgaan, en waar we dan rond werken. Het zijn telkens verdiepingsmodules, inspiratiesessies. Interactief zoals wat je van ons gewoon bent. En neen, we nemen dit niet op... het is ten slotte een workshop, geen webinar.


BONUS

Nam je deel aan de 55 minutes? Dan ontvang je als bonus een gratis inspiratie- en werkdocument per workshop waar je zelf mee aan de slag kan. Wij maken telkens een duidelijke download of een handig e-book.

Interesse?

Schrijf je dan hier in!

INTERESSE GEwekT? NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

Contact