Een waardevolle tweedaagse!

KBC treasury staat - zoals iedereen - voor een aantal uitdagingen, en formuleert daar interessante en ambitieuze antwoorden op. Ze willen hun teams meekrijgen in deze ambities, en de verandering slim aanpakken. Daarom boeken ze een tweedaagse workshop over change management, met als rode draad de ActeeChange business game. Zo kunnen ze in een veilige leeromgeving experimenteren en leren over hoe je leiding geeft aan verandering.

Maar niet enkel de simulatie helpt om beter zicht te krijgen op de uitdagingen. We zetten ook hun eigen ambitie en veranderstrategie uit op het ActeeChange bord, en maken een gezamenlijke stakeholdermap. Het is bijzonder boeiend om zo een gemeenschappelijk beeld te krijgen op 'waar iedereen staat' en dat leidt weer tot goede discussies over hoe te communiceren, waar de uitdagingen liggen en hoe je weerstand vermijdt.

Daags na de workshop krijg ik deze mail van Ben Verlinden: "Ik zou je bij deze ook nog eens willen bedanken voor de waardevolle tweedaagse. Op een feedback ronde achteraf bleek dat de groep dit unaniem als zeer leerrijk en nuttig heeft ervaren. Zeker een succes!"

Ik glunder :-)

INTERESSE GEwekT? NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

Contact