Insights Discovery

Krachtig communiceren. Effectief omgaan met elkaar. Begrip hebben voor elkaars verschillen in stijl, en de sterktes van je collegas en medewerkers waarderen.

Vier kleuren energie, vier stijlen om met anderen om te gaan. Elk individu heeft zijn eigen mix van deze vier stijlen, en dat maakt ons uniek. Zo komen we tot acht primaire types, en 72 wielposities.

Insights Discovery biedt ons een bijzonder krachtig instrument om te werken aan:

  • Persoonlijke Effectiviteit
  • Overtuigend Leiderschap bij Project Management
  • Team Effectiviteit
  • Afstemmen en verbinding maken met de leden van je projectteam

Met een eenvoudig model krijg je een handige tool aangereikt om snelle, krachtige veranderingen. Zodat je meer effect bereikt tijdens vergaderingen. In je omgang met collega's en je baas. In het aansturen van je medewerkers.

Een Discovery training kan op een halve dag: krachtig en effectief. Maar je kan er ook veel dieper mee aan de slag gaan, en verder werken aan leiderschap bijvoorbeeld. Zo wordt er gewerkt aan acht verschillende facetten van effectief leiderschap, in evenveel verschillende sessies verspreid over een aantal maanden. Of je kan aan team effectiviteit werken. Ook bedrijfscultuur kan een belangrijk thema zijn: herkennen en beschrijven, en beslissen hoe je ze mogelijks wilt bijsturen.

Met de Insights discovery profielen erbij is het allemaal krachtig, snel, duidelijk. Die profielen worden opgesteld na een individuele vragenlijst die je op internet kan invullen. Het resultaat is een heel uitgebreid Discovery profiel dat een verrassend accurate beschrijving geeft van jou als persoon. Het is een basis voor een interessante ontdekkingstocht, naar nieuwe niveaus van effectiviteit, communicatie, leiderschap...

Meer info op www.insightsbenelux.be

INTERESSE GEwekT? NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

Contact