Wie zijn wij

De mensen achter een bedrijf: daar ligt de kracht en de essentie van elke organisatie. Daarom geven we graag een korte voorstelling van wie we zijn

Member Image
Katia Van Belle
Trainer en procesbegeleider

Katia is al jaren gepassioneerd door training. Ze straalt rust uit, en tegelijk ook enorme dynamiek. Daarmee trekt ze haar deelnemers mee in een inspirerend traject van leren, proberen en groeien. Ondersteunend, uitdagend, energiek. Ze heeft tien jaar bedrijfservaring in logistiek management en projectleiding. Ze volgt jaarlijks verschillende opleidingen om ook zelf te blijven evolueren. Dat is essentieel om de groei van anderen te initiëren.

Katia is handelsingenieur, PMP (Project Management Professional), JCI International Graduate en NLP master practitioner. In 2009 rondde ze de CIGO-opleiding af, die haar ondermeer naar Case Western University bracht in Cleveland, waar ze een week opleiding volgde rond Appreciative Inquiry bij David Cooperrider en Ron Fry.

+32 485 80 40 12
katia@propellor.be

Member Image
Pascal Vanden Bossche
Trainer en projectcoach

is gespecialiseerd in Projectmanagement en heeft internationaal reeds meer dan 1.500 projectmanagers getraind en begeleid. Hij heeft 10 jaar ervaring als consultant bij één van de big 5. De projecten waarin hij deze ervaring opdeed variëren van informatica tot organisatieverandering, van productontwikkeling tot bouwprojecten.

Pascal Vanden Bossche is gecertificeerd Project Management Professional (PMP) door het Project Management Institute en NLP Practitioner. Hij volgt momenteel een Masters in Organizational Consulting bij Ashridge Consulting, UK.

+32 477 61 92 39
pascal@propellor.be

Member Image
Werner Küper
Trainer, coach & grafisch facilitator

is actief als trainer en coach in binnen- en buitenland. Hij combineert daarbij zijn academische achtergrond -als ingenieur- en ervaring in internationale projecten en management met een passie voor het oplossen van problemen. Zijn kracht is om de deelnemers op een heldere en diepgaande manier, en tegelijkertijd met de twee voeten op de grond, tot de essentie van het verhaal te brengen, doorspekt met praktijkvoorbeelden en heel veel oefeningen, interactief en gedreven.

Werner Küper is burgerlijk ingenieur, PRINCE2(R) trainer, JCI International Training Fellow en Certified NLP consultant & trainer. Hij volgde de voorbije jaren diverse opleidingen rond grafisch faciliteren. De tekeningen op onze website zijn dan ook van zijn hand.

Op twitter kan je hem volgen via @wernerkuper.
+32 485 50 88 57
werner@propellor.be

Member Image
Dave Synaeve
Trainer en facilitator

is een creatieve, enthousiaste persoon die mensen kan motiveren en warm maken voor zijn projecten en ideeën. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring als projectleider, vooral in IT-projecten in de medische sector. Maar ook events als de uitreiking van de "Vlaamse Jo", een JCI award voor de beste Vlaamse Jonge Ondernemer, werden een succes onder zijn impuls.

Dave studeerde rechten aan de K.U.Leuven en deed nadien een tweede master in Namen. Dave spreekt dus perfect Nederlands en Frans, maar ook Engels en Duits. Hij volgde hij een opleiding "GPS voor ondernemingen" bij het Flanders District of Creativity: faciliteren en brainstorms boeien hem.

+32 496 27 19 45
dave@propellor.be